1

Тема: Переїзд

У зв'язку з:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/0d/a5/1f0702fb8cb2c31aef85e65f3c61.png
вимушений перенести форум на новий(тимчасовий) хостінг. Новий хостінг буде без реклами, однак трохи повільний.
Планую це зробити завтра/післязавтра.

Думаю перенавантаження виникло після обновлення версії punbb, зі старою версією ніяких проблем не було.

Написав листа подяки до суппорту ho.ua. І хочу ще раз їм подякувати, за те що тримали нас 2 роки, в теплі та безкоштовно smile

2

Re: Переїзд

Короче, если срочно и на нормальном хостинге, то я могу примостить ресурс у себя, возле frontpun.org.ua.
У меня в договоре есть место под еще 1 сайт.

Провайдер x-host.com.ua. Скорость отличная, нет рекламы, хостинг платный, плачу я. Места на диске есть метров 70. Думаю нам хватит.

Решение за тобой.

Востаннє редагувалося drfn (21.11.2008 22:24:56)

3

Да, кстати.
В поисках ответа перерыл полфорума.
Никак не ожидал, что топик может лежать в разделе "Новини Arch Linux" wink

Мо тре фінансова допомога (на оплату нормального хостингу)?

5

Деякий час форум побуде на моєму хостінгу. А далі щось придумаєм. Ромашка обіцяв допомогти.

6

Головне щоб працював. Будемо вам вдячнi за безперебiйну роботу форума smile
Ну, якщо там шо, то я допоможу без проблем.

7

Переїхали. Завтра домен підкручу. Повідомте мене, якщо знайдете якісь помилки.

P.S. Доречі, хто ще юзає почту @archlinux.org.ua?

То проблему з хостингом остаточно вирішено?

9

Ні. Це тимчасовий хостінг. Він тормозить. Ромашка на зв'язок не виходить smile

dimaka написав:

Оберіть хостинг. Я оплачу його на рік!

Олександр Кравчук написав:
dimaka написав:

Оберіть хостинг. Я оплачу його на рік!

Наприклад, ось це: http://www.hosting.ua/index.php?option= … Itemid=186
1 Ґб дискового простору + необмежений трафік. Єдиний мінус — відсутність ssh. Якщо підходить, замовляйте на рік, і надсилайте мені квитанцію на sashko.kravchuk [] gmail.com. Оплачу рахунок на протязі 24 годин.

12

Дякуючи Олександру Кравчуку, ми тепер маємо новий хостінг, без реклами.

Після переїзду було зроблено деякі зміни:
- зміна адреси форуму, тепер це http://bbs.archlinux.org.ua;
- переконвертовано базу форуму в UTF-8;
- оновлено punbb до версії 1.3.2;

Найкритичніші проблеми після оновлення:
- несумісність з українським UTF-8 перекладом, що робили Romashka та Skipper;

Залишилось поставити деякі необхідні плагіни, капчу, RSS. Потім підкручу стиль. Поки не знаю що робити з перекладом, можливо Romashka або Skipper зуміють виправити переклад, для повної сумісності.

update
Забув додати, що наш домен більше не працює з Google Apps. Для доступу до пошти, користуйтесь адресою http://mail.google.com/a/archlinux.org.ua.
Якщо комусь потрібна пошта з нашим доменом, пишіть мені на пошту, або в джаббер. На нашому хостінг-пакеті -- є можливість підключити лише 20 ящиків. Тому підключу тим, кому вона дійсно потрібна.

Востаннє редагувалося dimaka (15.12.2008 01:02:16)

13

Всем привет
1) Очень рад, что форум наконец заработал. Спасибо тем, кто этим был занят.
2) Почтой на гугле пользуюсь я. Прошу не удалять мой ящик.
3) Третья версия punbb вроде ничего. Только аватары потерялись и реакция на логин занятная. Логинит, но кидает на rss фид вместо редиректа на форум.
4) И вопрос: как тебе удалось WordPress прикрутить к топикам с форума? Вроде прикольно получилось.

Востаннє редагувалося drfn (15.12.2008 14:07:48)

14

Не на стільки прикольно, на скільки того хотілось.

Нові топіки вордпресс кросспостить покищо просто через RSS (плагін FeedWordPress) + плагін BBCode, для правильного форматування постів з форуму.. Далі планую синхронізувати таблицею користувачів.

P.S. Я створю тобі новий ящик.

15

Не по темi але - навiщо тобi нова скринька? В тебе їх i так штук п'ять рiзних, жодного з котрих ти не читаєш wink

Про wordpress - прикольне рiшення, оригiнальне й несподiване.

Востаннє редагувалося drfn (15.12.2008 21:54:28)

16

Я маю на увазі, що створю скриньку тобі smile Тому що зараз з гуглапс можна лише надіслати листа. Хоча, спочатку спробую прикрути гуглапс до нового хостінгу. Хоча не бачив жодних налаштувань зони на панелі керування.

P.S. А скринька у мене одна. На неї ссилається декілька аліасів і біля 20 форвардингів з деяких старих поштових скриньок smile

17

Зрозумiло. Не вiдразу в'їхав

18

Нову версію punbb вже майже перекладено (не мною). Чекаю завершення, потім займусь оформленням як форуму так і головної сторінки.

19

dimaka написав:

Після переїзду було зроблено деякі зміни:
- зміна адреси форуму, тепер це http://bbs.archlinux.org.ua;

Через це лінки на старі гілки перестали працювати.
Можливо зробити глобальну заміну старих лінків на нові?

dimaka написав:

- переконвертовано базу форуму в UTF-8;
- оновлено punbb до версії 1.3.2;

Найкритичніші проблеми після оновлення:
- несумісність з українським UTF-8 перекладом, що робили Romashka та Skipper;

Залишилось поставити деякі необхідні плагіни, капчу, RSS. Потім підкручу стиль. Поки не знаю що робити з перекладом, можливо Romashka або Skipper зуміють виправити переклад, для повної сумісності.

dimaka написав:

Нову версію punbb вже майже перекладено (не мною). Чекаю завершення, потім займусь оформленням як форуму так і головної сторінки.

Допомога ще потрібна?
А як щодо головної сторінки? Суміш української, англійської і російської виглядає негарно.
Можливо до PunBB 1.3 прикрутити модуль, який був на старому сайті? (замість WordPress)

P.S.: вибачайте за чергове зникнення. Шкода, що пропустив момент з вибором хостингу.

TO LIVE IS TO DIE

20

Щойно помітив, що будь-яка відповідь на тему з розділу новин переміщає перше повідомлення теми на головну сторінку.
Щоб краще зрозуміти проблему - на головній сторінці тепер красується перше повідомлення теми "Я живий" піврічної давності!

TO LIVE IS TO DIE